Bedrijven

Viavansas zorgt ervoor dat u uw werknemers gepersonaliseerde ontwikkelingsmogelijkheden kunt geven. Een ieder op eigen niveau en naar eigen behoefte.
En allemaal online.

Ruim 1200 cursussen

Drie personen die hetzelfde werk doen hebben toch hun eigen ontwikkelingsbehoefte.

Ruim 1200 cursussen staan tot hun en uw beschikking. Geheel aan te bieden naar eigen keuze van de werknemers, maar natuurlijk kunt u ook een aantal cursussen verplicht stellen. Uiteraard cursussen van niveau, voorzien van aantal studie-uren en met de mogelijkheid om er een certificaat voor te halen.

Blended

De E-learningmodules kunnen ook op een andere manier een geweldige en voordelige bijdrage hebben.

U kent vast de situatie dat er een trainer bij u op het bedrijf een training komt geven. Van de bijvoorbeeld 12 aanwezigen zijn er 6 die al veel verder zijn dan waar de trainer begint. De andere 6 vinden de start van de training al spannend. Een leuk voorbeeld is een training Excel. De helft is al bij formules, maar de anderen vinden kolommen en rijen al heel wat. Door de E-learining module van in dit geval “Excel” verplicht te stellen voor de fysieke training zorgt u voor een gezamenlijke beginsituatie en zal de training efficiënter zijn en meer resultaat hebben. En dat geldt natuurlijk voor allerlei trainingen zowel in beheersing, maar ook in vaardigheden.

LMS

Learn Management System, daar staat de afkorting voor.

Dit gedeelte van de leeromgeving geeft u een overzicht over de cursussen en welke medewerkers daaraan hebben deelgenomen. Hiermee kunt u monitoren waar de activiteit plaatsvindt, maar ook kunt u eventueel bijhouden of verplichte cursussen al gevolgd zijn.

Een eigen omgeving voor uw bedrijf

Viavansas kan de leeromgeving ook zo vormgeven dat hij specifiek uw academie is.

Uw look en feel omgezet naar uw eigen academie. Een dergelijke omgeving laat nog beter zien dat u de ontwikkeling van uw werknemers hoog in het vaandel heeft staan. Het hebben van een eigen academie voor uw medewerkers kan ook van belang zijn bij het aantrekken van goed personeel. U kunt dan meer bieden dan alleen een aantrekkelijk salaris.

De Belangrijkste Elementen van SkillsTown