Groei Motiveert!

De absolute overtuiging van Viavansas is dat groei iedereen motiveert om zich te ontwikkelen. Die mogelijkheid tot groei zorgt voor tevreden en gemotiveerde werknemers, wat resulteert in een bloeiende school of een succesvol bedrijf!

Bedrijven Onderwijs
Viavansas wil een rol spelen in die motivatie.

Dat kan via online leeroplossingen voor bedrijfsleven, maar ook via advies, begeleiding, trainingen en organisatie voor het onderwijs.

Advies en Begeleiding

Viavansas begeleidt op basis van jarenlange ervaring in en om het basisonderwijs allerhande visie en missietrajecten.

Online Leeroplossingen

Viavansas realiseert in samenwerking met Skillstown uw eigen bedrijfsacademie.

Trainingen

 Viavansas verzorgt een breed spectrum aan trainingen direct voor het basisonderwijs dan wel voor derden.

Organisatie

Viavansas ontzorgt iedere school of stichting bij de totale organisatie van studiedagen en symposia.

Bedrijven

Viavansas kan de leeromgeving ook zo vormgeven dat hij specifiek uw academie is. Uw look en feel omgezet naar uw eigen academie. Een dergelijke omgeving laat nog beter zien dat u de ontwikkeling van uw werknemers hoog in het vaandel heeft staan. Het hebben van een eigen academie voor uw medewerkers kan ook van belang zijn bij het aantrekken van goed personeel. U kunt dan meer bieden dan alleen een aantrekkelijk salaris.

    Onderwijs

    Viavansas biedt scholen advies, begeleiding, training en hulp bij organisatie van bijvoorbeeld studiemomenten. Steeds gericht op de basis van het onderwijs en praktisch van aard. To the point, zo kort mogelijke processen maar bovenal praktisch.

    Door de jarenlange ervaring in en rond het basisonderwijs is Viavansas ook in staat om bovenstaande te koppelen aan materialen beschikbaar voor het onderwijs. Zo dat u als school direct de lijn kunt trekken naar het dagelijkse onderwijs aan de leerlingen.