Herkenbaar?

Net op het moment, dat er veel moet gebeuren op school valt de directeur weg. Juist als de analyse van de toetsing aan de orde is, de zorgstructuur moet worden neergezet is de intern begeleider door omstandigheden niet inzetbaar. Op bestuursniveau moeten er knopen worden doorgehakt, maar de bestuurder kan die taken even niet uitvoeren. Dat zijn de situaties waar er tijdelijk iemand nodig is om die werkzaamheden en taken uit te voeren. Personen, die over veel kennis en ervaring beschikken en die om een boodschap kunnen worden gestuurd.

 

En dan?

Viavansas Onderwijsdiensten beschikt over een uitgebreide en zeer ervaren groep medewerkers, die uw interim-oplossing zijn. Deze ‘interimmers’ zijn inzetbaar voor nagenoeg iedere tijdelijke klus. Wij zijn, zoals dat heet gepokt en gemazeld binnen het onderwijs. Daardoor spreken we de taal en kunnen we snel de opdracht duidelijk krijgen, zodat we aan het werk kunnen. Bij voorkeur stellen we binnen 1 à 2 weken een geschikte kandidaat aan u voor. Kennis is namelijk één ding, maar een match moet ook gevoeld worden. Dat is essentieel voor het succesvol kunnen invullen van de opdracht.

Onze procedure kent de volgende elementen:

  1. Na benadering door de opdrachtgever maken we een afspraak om de opdracht en de helder te krijgen.
  2. Wij gaan aan de slag om de juiste interim-medewerker voor u te vinden.
  3. De kandidaat wordt aan u voorgesteld en er is een afspraak tot kennismaking.
  4. Na akkoord wordt de samenwerkingsovereenkomst opgesteld.
  5. De interim-medewerker gaat aan de slag.

Kennis is één ding, maar een match moet ook gevoeld worden

Wat maakt ons uniek?

Uniek is dat al onze interim-medewerkers de beschikking hebben over het hele pedagogischdidactische netwerk aan specialisten, die voor Viavansas aan het werk zijn op de scholen op het gebied van trainingen, implementaties en begeleiding. Is er een rekenprobleem, dan kan de interim-medewerker de rekenspecialist raadplegen. Speelt er iets met taal, lezen, wereldoriëntatie, hoogbegaafdheid, zorg of gedragsproblematiek
dan is er altijd een sparringpartner met de benodigde kennis beschikbaar voor de interimmedewerker. Bovendien begeleiden wij vanuit Viavansas uw interim-medewerker, zodat deze zich kan focussen op de gegeven opdracht.

Maar dat is toch veel te duur?
Deze uitspraak horen we vaak. Blijkbaar zijn er aanbieders van deze diensten actief, die ervoor zorgen dat die gedachte is gaan heersen. Ja, uiteraard vragen wij een klein bedrag voor onze bemiddeling en begeleiding. Belangrijk is dat wij in onze gesprekken met u duidelijk zullen aangeven, wat die kosten zijn en wat u daarvoor mag verwachten! U zult merken, dat de aanname dat deze bemiddeling en begeleiding veel te veel geld kost niet juist is.

Behoefte aan een tijdelijke oplossing? Wij gaan graag met u in gesprek. Kwaliteit gegarandeerd.