Groei Motiveert!

Dat is de absolute overtuiging van Viavansas. Groei, jezelf ontwikkelen, je bedrijf vooruit helpen… Groei geeft een goed gevoel. Het zorgt voor waardering en een positief gevoel. Daarom hebben wij dat als doel gesteld bij Viavansas.

Over Viavansas

Meer uit jezelf halen, meer uit je team halen, meer uit je event halen!

Voorwaarde hierbij is dat je jezelf, het team en de events van school of stichting blijft voeden met groeimogelijkheden, vanuit passie voor onderwijs. Stilstaan is ook hier achteruitgang. Groei motiveert iedereen.

Viavansas zorgt voor die groeimogelijkheden. 
Een prachtig en uitgebreid pallet aan specialisten en organisatietijgers kunnen alle onderwijsinhoudelijke en organisatorische vragen aan.

Viavansas Onderwijsdiensten helpt scholen scholen bij advies, begeleiding, trainingen en implementatie bij alle mogelijke onderwijskwesties. Tevens bemiddelt Viavansas in interim management en interim IB voor het onderwijs.

Viavansas OnderwijsEvents ontzorgt u volledig bij de organisatie van studiedagen, op school of bovenschools, meerdaagse directiebijeenkomsten, studiereizen of trips, symposia en beurzen en teambuildingsactiviteiten speciaal voor het onderwijs.

Een telefoontje met Viavansas zorgt voor een op maat gesneden oplossing!

Wie is Viavansas?

Eigenaar van Viavansas is Harry van Sas.

U kent vast de situatie dat er een trainer bij u op het bedrijf een training komt geven. Van de bijvoorbeeld 12 aanwezigen zijn er 6 die al veel verder zijn dan waar de trainer begint. De andere 6 vinden de start van de training al spannend. Een leuk voorbeeld is een training Excel. De helft is al bij formules, maar de anderen vinden kolommen en rijen al heel wat. Door de E-learining module van in dit geval “Excel” verplicht te stellen voor de fysieke training zorgt u voor een gezamenlijke beginsituatie en zal de training efficiënter zijn en meer resultaat hebben. En dat geldt natuurlijk voor allerlei trainingen zowel in beheersing, maar ook in vaardigheden.

 

Viavansas stelt zich ten doel om praktijkgericht met scholen en bedrijven aan het werk te gaan om groei te bewerkstelligen voor scholen en bedrijven en iedereen werkzaam in die organisaties.