Samen met Viavansas

Elke organisatie in het primair onderwijs is in beweging. Op elk terrein is er sprake van ontwikkeling en verandering. Ook in samenstellingen van lerarenteams, schooldirecties, besturen voor schoolorganisaties en samenwerkingsverbanden en raden van toezicht in het primair onderwijs. Op enig moment is er een nieuwe medewerker nodig.

Maar wie moet de nieuwe medewerker worden? Wie is de meest geschikte kandidaat voor de plaats die open staat in de organisatie?

Onze ervaring heeft ons geleerd dat werven en selecteren ook anders en efficiënter kan.

Wij van Viavansas helpen u graag bij het beantwoorden van deze vraag. We hebben kennis over en ervaring in het primair onderwijs. Wij kennen het primair onderwijs van binnen en van buiten door zelf in elke positie werkzaam te zijn geweest.

Wij begeleiden u graag bij het werven en selecteren van uw nieuwe medewerker. Onze ervaring in deze processen heeft ons geleerd dat werven en selecteren ook anders en efficiënter kan. Dat maakt een samenwerking met ons interessant. Wij zijn iedere dag persoonlijk betrokken bij alles wat er speelt in het primair onderwijs. We hebben een zeer groot netwerk, we werken vanuit verbinding en vertrouwen en we vinden voor u de medewerker die u zoekt.

 

Wat maakt ons uniek?

Wij gaan recht op ons doel af (fase 1). Niet via allerlei standaardprocedures, maar juist anders. Zodra wij met u het profiel van uw nieuwe medewerker hebben vastgesteld, gaan wij aan de slag. Binnen drie tot vier weken presenteren wij u geschikte kandidaten waaruit u kunt kiezen. Met deze kandidaten maakt u kennis en u kiest de kandidaat die het beste bij u past. Binnen zes tot acht weken is bekend wie uw nieuwe medewerker is. Door zorgvuldig die kandidaten te kiezen die goed bij het profiel passen, is er een zeer grote kans op een goede match.

Indien u dit wenst, kunt u zicht ook door ons laten begeleiden in het sollicitatieproces (fase 2) waarbij wij de organisatie van de gesprekken tussen de kandidaat en de benoemingsadviescommissie verzorgen. Ook zijn we beschikbaar voor begeleiding van de nieuwe medewerker in de eerste 100 dagen in de nieuwe functie (fase 3). Aan u de keus. Niets moet, veel kan.

 

Een samenwerking op maat

Bij ons kunt u kiezen welke ondersteuning u wel of niet door ons wilt laten verzorgen. Hierdoor ontstaat een samenwerking op maat. Wij hanteren een menu in 3 fases. U beslist zelf welke fase van het menu u wilt afnemen. Tijdens het proces wordt u goed door ons geïnformeerd. Een volgende fase start pas, nadat is afgesproken hoe de begeleiding in die volgende fase er uit ziet. Bovendien is het financieel aantrekkelijk doordat we een vast tarief per uur berekenen. Onze werkwijze werkt. Diverse organisatie zijn u voorgegaan. Viavansas werkt snel, doeltreffend en met succes!